در جریان همایش ایران همدل به توان هیات در استان فارس 22 میلیارد تومان کمک از سوی خیرین هیاتی جمع آوری شد.
شهر شیراز میزبان همایش ملی "ایران همدل به توان هیأت" بود. این رویداد که با حضور گسترده مسئولان تشکلهای دینی، اعضای هیأتهای مذهبی، مداحان و فعالان قرآنی عصر روز یکشنبه 27 آبان برگزار شد، به بررسی نقش هیأتها و تشکلهای دینی در تقویت جبهه مقاومت و ترویج همبستگی اجتماعی اختصاص داشت. در جریان گلریزان برگزار شده در این همایش 22 میلیارد کمک برای مردم حمایت از مردم مظلوم لبنان و فلسطین از خیرین هیأتی جمع آوری شد که گزارش آن در ادامه آمده است.
این همایش، با سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین مجید باباخانی، رئیس سازمان هیأت و تشکلهای دینی آغاز شد که وی بر ضرورت ایفای نقش مؤثر هیأتهای مذهبی در حمایت از مقاومت و مقابله با چالشهای پیشرو تأکید کرد.
حجتالاسلام باباخانی گفت: «امروز با جنگی روبرو هستیم که اگر کوتاهی کنیم، آسیب آن دامن خود ما را خواهد گرفت. این جنگ تنها یک نزاع سیاسی یا مذهبی نیست، بلکه نبردی برای حفظ ارزشهای انسانی و اخلاقی است. چه از منظر دینی و چه از نگاه انسانی، باید با تمام توان از مقاومت حمایت کنیم.»
** آمادگی فیروزآباد برای اسکان 70 خانواده لبنانی
در بخشی از این مراسم مکارم دبیر شورای هیئات مذهبی فیروزآباد گفت: طرحی برای دائمی شدن اردوگاهی ترسیم شده تا در فضایی در حدود 8000 متر مربع، 60 الی 70 خانواده در صورت نیاز در آینده اسکان داده شوند. همچنین، 6 ملیارد جهت ساماندهی جمع آوری شده است.
** هیأت 100 ساله شیراز 2.5 میلیارد تومان به لبنان کمک کرد
مسول مجتمع فرهنگی مذهبی درمانی محمدیه به عنوان یکی از قدیمیترین هیأتهای استان فارس گفت: مجتمع فرهنگی مذهبی درمانی محمدیه که قریب 100 سال از تاسیس این هیأت می گذرد و ما نسل سوم هستیم که ضمن برگزاری برنامههای مذهبی در رویداد های مختلف هم که نیاز باشد از جمله بسته بندیهای میعشتی و... پای کار میآییم. در حوزه جبهه مقاومت نزدیک 2 ملیارد طلا و 500 ملیون دارو جمع آوری کردیم.
** نوجوانان و جوانان استان فارس نیم کیلو طلا هدیه کردند
اسلامی، مسئول حوزه نوجوانان و جوانان نیز در ادامه از اجرای یک طرح ویژه خبر داد و گفت: در سطح شیراز ارتباط مستقیم با دانش آموزان لبنانی انجام شده و مبنا بر این بوده که هر دانش آموز ایرانی به هر دانش آموز لبنانی یکی از لباس های گرم خود را اهدا کند. علاوه بر این در این مدت نیم کیلو طلا، سه ملیارد و 800 تومان پول نقد و 28 راس گوسفند در لبنان قربانی شده است.
** همکاری 40 مبلغ با هیأت فاطمیون برای کمک به محور مقاومت
رضازاده از هیأت فاطمیون واقع در مسجد نورگفت: برای همراهی با ایران همدل به توان هیأت، 40 مبلغ با ما همکاری کردند و طی 20 روز محموله ای به ارزش یک ملیارد تقدیم هلال احمر شد. همچنین 22 میلیون تومان کاموا خریداری شد و حدود 70 نفر از خانمها مشغول کار بافت شدند و محموله سوم هم جهت ارسال آماده شده است.
** کمک 200 میلیون یک هیأت روستایی
مسول هیأت متوسلین حضرت زهرا روستای ضفر آباد نیز گفت: قسمت خواهران دربخش کارهای جهادی اقداماتی انجام داده اند، این هیأت به اهتمام مساجد و کمیته امداد امام خمینی پویش پخت نان محلی هدیه به مردم لبنان را راه اندازی نموده و 200 ملیون تقدیم کمیته امداد کرده است.
** پول توجیبی بچههای هیأت کودکان هدیه به مردم لبنان شد
دستغیب مسول هیأت دختران کودک و نوجوان در سخنان گفت: این هیأت که مختص به دختران 6 تا 12 سال است برنامه های داشته که در پی فعالیت های تربیتی با برگزاری اردو، جلسه پرسش و پاسخ، رفع شبهات و ... انجام می دهد. علاوه بر این در جلسات هیأت هفتگی، بچه ها پول تو جیبی هایشان را برای جبهه مقاومت جمع آوری میکنند. با اینکه مبلغ آن زیاد نیست ولی امیدواریم برکت داشته و همچنین تبلور رشد فرهنگ کمک های مومنانه باشد.
** 32 هزار دلار کمک به لبنان حاصل اقدامات قرارگاه احمد بن موسی
در ادامه این نشست فتحی زاده مسول فرهنگی قرارگاه حضرت احمد ابن موسی گفت: سلسله اقداماتی جهت جمع آوری کمک هزینه به صورت جهادی داشتیم که تا به این لحظه 32 هزار دلار تقدیم جبهه مقاومت شده است.
** روستای کوار با 1.2 میلیارد پای کار به توان هیأت
زمانی مسئول سازمان بسیج مداحان استان فارس گفت: بسیج مداحان در استان شبکه سازی هایی را انجام داده و برنامه های مختلفی را برگزار می کند، در بحث جبهه مقاومت نیز اقداماتی از قبیل جمع آوری پول و طلا و دیگر اقلام صورت میپذیرد. به عنوان مثال 1 ملیارد و 200 ملیون تومان فقط در روستای کوار جمع آوری شد.
** زکریایی: عمق فجایعی که در لبنان رخ میدهد از نگاهها پنهان است
در بخش دیگری از همایش "ایران همدل به توان هیأت" که با حضور گسترده فعالان دینی و مذهبی در شیراز برگزار شد، علی زکریایی، فعال رسانهای، که اخیراً با گروهی از فعالان هیأتی به سوریه و لبنان سفر کرده بود، گفت: «اولین مفهومی که باید درباره جنگ جا بیفتد، خود مفهوم جنگ است؛ این جنگ چیزی فراتر از آن است که عموم مردم در ذهن دارند. بسیاری از مردم، تصوری سطحی از جنگ دارند، در حالی که عمق فجایعی که رخ میدهد، از نگاهها پنهان مانده است. وقتی از آوارگی صحبت میکنیم، باید بدانیم که آوارگی فقط به معنای مهاجرت به سرزمینهای دیگر نیست. بسیاری از مردم فلسطین و لبنان در همان سرزمین خودشان، آواره و بیپناه شدهاند. این واقعیت تلخ، باید برای مخاطبان به درستی تبیین شود.»
انتهای پیام/